Over Gerry

Wat collega’s zeggen over Gerry

Na haar opleiding als A-verpleegkundige, inmiddels vele jaren geleden, werkte Gerry ruim 15 jaar in een ziekenhuis en raakte overtuigd van de samenwerking tussen lichaam en geest en de psychosomatische aard van veel aandoeningen. Toen zij jaren later in aanraking kwam met hypnose i.v.m. chronische lichamelijke aandoeningen van haar eigen lichaam en zelf mocht ervaren dat je met directe hypnose daadwerkelijk kunt genezen, ging zij zich verder verdiepen in dit krachtige fenomeen. Zij raakte zo enthousiast dat ze de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut ging volgen. Intussen heeft Gerry anno 2021 al meer dan 3.000 cliënten, waaronder ook veel kinderen, geholpen om van hun klachten en problemen af te komen door middel van directe hypnose.

Gerry heeft zich verdiept in nagenoeg alle mogelijke opleidingen en masterclasses op het gebied van hypnose en is haar vakkennis als docent gaan delen in haar lessen, opleidingen, workshops en masterclasses.
Gerry is Hypnotherapeut voor directe hypnose en verzorgt al járenlang nagenoeg dagelijks vele sessies voor alle voorkomende issues en heeft daarmee inmiddels een respectabele cliëntenkring opgebouwd. Hierdoor kan zij uit praktijkervaring ook tijdens haar lessen dieper ingaan op de stof en delen met de cursisten waar de aandachtspunten bij bepaalde technieken liggen.

Naast haar activiteiten als Internationaal Register Hypnotherapeut is ze dan ook werkzaam als docent in samenwerking met HypnoWorld en als Hypnotherapeut in samenwerking met HypnoseCentrum Nederland. Zij is verantwoordelijk voor de lessen Hypnose Therapie en Regressie tijdens module 3 van de korte beroepsopleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut.
Gerry is mede verantwoordelijk voor de meerjarige HBO-conforme vakopleiding tot direct hypnotherapeut.
Maar ook veel masterclasses werden door haar hand geschreven en worden door haar gegeven: Masterclass Hypnose bij kinderen, Masterclass Geavanceerde Regressietechnieken, workshop Energetische Persoonlijke Balans met daarop volgend de Masterclass Energetische Hypnose, Medische Hypnose – Hypnomedical (voornamelijk bedoeld voor medisch specialisten), Masterclass Hypnofasting.
Ook is Gerry gastdocent bij de Masterclass Virtuele Maagband, mede door de zéér vele virtuele maagbanden die Gerry inmiddels geplaatst heeft is zij als geen ander op de hoogte van de valkuilen maar vooral ook van de positieve aanpak bij cliënten.
Doordat Gerry continu bezig is met bij- en nascholingen en ook steeds weer nieuwe masterclasses ontwikkelt blijft ze zich inspannen om haar cliënten en cursisten het best mogelijke te kunnen geven. Gerry is in 2014 een samenwerking aangegaan met Hypnosecentrum Nederland en Hypnoworld die toonaangevend zijn op het gebied van alles wat met hypnose te maken heeft. Door het enthousiasme voor dit vakgebied te delen en door krachten te bundelen kan het best mogelijke gegeven worden zowel aan cliënten als ook aan cursisten.

Gerry beschikt over een AGB-code waardoor de hypnoseconsulten door veel zorgverzekeraars deels worden vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket. Afhankelijk van uw zorgverzekering bespaart u hiermee gemiddeld €40,00 tot €75,00 per consult*.
AGB praktijkcode: 90070240 / AGB zorgverlenerscode: 90111373

Wilt je weten of jij voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking komt kijk dan in je polisvoorwaarden of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Wat Gerry zelf zegt

Ik  ben heel rijk gezegend met een prachtig gezin. Samen met Thijs heb ik 2 prachtige dochters Djamilla & Romy. Beide meisjes zijn op heel jonge leeftijd door adoptie in ons leven gekomen (respectievelijk 7 dagen en 13 dagen jong) en nog iedere dag ben ik gelukkig dat wij elkaar allemaal op ons pad tegen mochten komen. Inmiddels hebben we ook 2 lieve schoonzoons Stefan & Kevin en in 2020 werd ons leven verrijkt door onze eerste kleinzoon Gio. Wat een geluk…

Gedurende 15 jaar werkte ik in een perifeer ziekenhuis en heb daar heel véél geleerd, ook over hoe kwetsbaar het leven soms kan zijn maar ook over hoe kwetsbaar we ons zelf soms opstellen. Ook mijn eigen leven bleef niet gespaard van lichamelijke aandoeningen en ik zou er inmiddels een boek over kunnen schrijven maar dat doe ik niet, veel liever denk ik aan hoe wat eerst onmogelijk leek toch mogelijk werd door te vertrouwen op de kracht van mijn eigen lichaam en geest. Geloof in gedachtenkracht en geef nooit op, dat is wat ik ook jou wens en wanneer er een moment in je leven is waarop dat even niet lukt dan help ik jou daar graag bij.

Hypnose is een prachtig vak en ik ben dan ook heel erg blij en dankbaar dat het deel uit is gaan maken van mijn leven. Het is een voorrecht om mensen hiermee te mogen en te kunnen helpen. Ik ben er van overtuigd dat ons lichaam niet is gemaakt om ziek te zijn en dat we heel veel klachten/ problemen met een positieve instelling in combinatie met hypnotherapie blijvend op kunnen lossen of kunnen verminderen. Door de vele behandelingen die ik al heb mogen geven heb ik gezien wat er mogelijk is en zeer regelmatig ben ik weer enorm onder de indruk van wat voor resultaten mogelijk blijken te zijn. We zien vaak al zo snel verbeteringen. Ik gun ieder mens een leven vol van lichamelijke en geestelijke gezondheid waardoor ze (weer) gelukkig kunnen zijn en genieten van elke dag.

Nog steeds ben ik nieuwsgierig wat er nog meer mogelijk is en ben ik continu bezig om mijzelf verder te ontwikkelen door bijscholingen die op mijn pad komen om jou de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Let op wij zijn geen vervanging voor artsen of medisch specialisten. Je kunt zonder verwijskaart terecht maar in sommige  gevallen is het beter eerst een arts te raadplegen, ik zal dit indien gewenst/ nodig dan ook aangeven. Twijfel je, wil je meer informatie of wil je overleggen neem dan gerust contact op. Je kunt dit het gemakkelijkste doen door het contactformulier op deze site in te vullen, ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op.
Uiteraard mag je ook bellen maar het is erg lastig mij telefonisch te bereiken omdat ik vaak in een sessie zit of les aan het geven ben.

Ik geloof dat ons lichaam, soms met behulp van behandelingen, een fantastisch zelf-helend vermogen bezit. Maar ik geloof ook dat de kennis en ontwikkelingen in de medische wereld onmisbaar kunnen zijn voor een goede diagnose en eventuele behandeling.
Ik ben derhalve ook geen vervanging voor een medisch specialist maar gelukkig kunnen we tegenwoordig steeds meer onze krachten bundelen om jou zo goed en snel mogelijk te helpen.