Succesverhalen delen

Wij stellen het zeer op prijs als u een recensie achterlaat via Google.

Liever niet delen via Social Media, maar direct je succesverhaal delen met Gerry?

Vul onderstaand formulier in. Uiteraard houden wij rekening met uw privacy en gaan strikt vertrouwelijk om met uw gegevens. Uw e-mailadres zal dan ook niet worden gepubliceerd op deze website. Houd er rekening mee dat u uw naam niet voluit schrijft indien u niet wenst dat uw naam gezien wordt.

 

Gaat u akkoord?

dewitteengel-recensies

Ingezonden succesverhalen

Ik voel me gelijk een stuk beter na ons gesprek!

Gerry is een lieve vrouw die mij heel goed aanvoelde. Ik voel me gelijk een stuk beter na ons gesprek!! Ik kom gauw voor een hypnose sessie om van mijn migraine af te komen, ik kan niet wachten!!

Robin

Toen ik klaar was met de hypnose en wegging, voelde ik me op de een of andere manier al lichter!

Beste Gerry, Het gaat goed met me, weinig of geen vreetbuien gehad en de suikerinname is drastisch verminderd. Ik heb me 1x laten verleiden door de zoetigheid en toen een rijstwafel met choco pasta gegeten. Voor de rest niet of geen behoefte gehad aan zoetigheid en/of chips. Toen ik klaar was met de hypnose en wegging, voelde ik me op de een of andere manier al lichter. Ik vind het zo bijzonder wat je hebt gedaan! Ook pas ik automatisch de wijsvinger op de duim bij een moeilijker eet moment, het werkt echt! Bedankt lieve Gerry, ook het gesprek wat ik met je had voelde heel fijn. Groetjes

-anoniem-

Samen met een mooie groep mensen een prachtige ervaring opgedaan.

Afgelopen 2 dagen de energetische workshop persoonlijke balans gevolgd. Samen met een mooie groep mensen een prachtige ervaring opgedaan. Veel oefeningen, fijne begeleiding. Een echte aanrader.

Angelique