Contact maken met dierbare overledenen

dewitteengel-contact-met-dierbare-overledenen

Zolang er mensen zijn bestaat de behoefte om in contact te komen met dierbare overledenen. In de oudheid al riepen volkeren hun voorvaderen aan om ze te vragen hen te steunen en te helpen in hun soms zware leven.

Maar ook in deze tijd bestaat de behoefte om in contact te komen met dierbare overledenen. Vaak omdat ze willen weten hoe het met hen gaat of omdat er b.v. door plotseling overlijden vragen onbeantwoord zijn gebleven.
Tijdens een reading kunnen we dat contact maken en mijn ervaring leert dat dierbare overledenen heel vaak aanwezig zijn om degene die hen zo moeten missen verder te helpen en vragen te beantwoorden of omdat ze zelf nog graag een boodschap willen doorgeven.

Als je komt te overlijden blijft je fysieke lichaam achter, maar je ziel, de essentie van wie je bent, leeft voort in een andere dimensie.

Tijdens een reading stel ik mij open om via mijn innerlijke zintuigen de energietrillingen op te vangen en te vertalen. Overledenen vertellen verhalen en komen met feiten over zichzelf en anderen. Na ons leven hier op aarde gaat het leven verder. Overledenen willen niets liever dan gehoord worden.

Desgewenst mag je een foto meenemen van de overledene maar noodzakelijk is het niet.