Reading

dewitteengel-reading-1

Een reading geeft je meer inzicht in jezelf en kan bijdragen aan jouw groei en ontwikkeling…

Doel van een reading
Inzicht krijgen in jouw persoonlijke ontwikkeling, problematiek, relationele of specifieke aangelegenheden.

Vroeg of laat worden we allemaal geconfronteerd met levensvragen. Soms sta je voor belangrijke beslissingen in je leven en moet je keuzes maken, of je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan en weet niet hoe je hier mee om moet gaan. Een reading kan je bepaalde inzichten geven waardoor jij je persoonlijk of zakelijk verder kunt ontwikkelen. Ook spelen soms kwesties binnen een familie of relatie een dusdanige rol in je leven dat je wel wat houvast kunt gebruiken. Jij bent en blijft altijd degene die ook na een reading beslist wat je doet met hetgeen je aan “boodschappen” hebt gekregen. Dus ik kan niet jouw probleem oplossen maar mag je wel de inzichten meegeven die ik voor jou mag ontvangen.
Alleen wanneer jij wilt ben ik in staat om de boodschappen voor jou te ontvangen en komen die dingen naar voren die er op dat moment toe doen.

Vaak zie ik cliënten met enige regelmaat terug omdat het leven nu eenmaal continu in beweging is en er op een ander moment weer nieuwe/ andere vragen kunnen zijn. Ook komt het regelmatig voor dat mensen kiezen om volgend op een reading nog een afspraak te maken voor een hypnosebehandeling om bepaalde issues op te lossen.

Wat is een reading en hoe werkt het?
Tijdens een reading maak ik direct contact met jouw energie en mag ik van daaruit de boodschappen voor jou ontvangen die op dat moment in je leven van belang zijn. Readen is eigenlijk een manier van intuïtief waarnemen van informatie die zich bevindt in jouw energiesysteem.
Je hoeft er zelf niets voor te doen. Ik krijg de informatie vanuit jouw energie en de verbindingen met je ziel. Die informatie vertaal ik naar bruikbare inzichten.

Een reading is in tegenstelling tot wat veel mensen denken niet zweverig. Je krijgt op deze manier een duidelijk inzicht over je levenssituatie op dat moment.

Ik zal een reading altijd alleen maar doen op jouw verzoek en nooit terloops of ongevraagd, ik ben van mening dat dit niet ethisch verantwoord zou zijn.
Een reading lees ik vanuit veiligheid en respect. Je vragen zijn hierbij altijd het uitgangspunt. Ook tijdens de reading kun je gewoon vragen stellen. Desgewenst kun je ook foto’s meenemen wanneer je dit prettig vindt en je bepaalde vragen hebt of contact wilt maken met een dierbare overledene, het is echter niet noodzakelijk. Uiteraard kan ik je geen antwoorden geven wanneer je informatie wilt over iemand anders, dit kan alleen in geval het om een minderjarig kind van jou gaat en dit in het belang van het kind is of wanneer er een andere reden zou zijn waardoor dit verantwoord is.

dewitteengel-reading-2

Een reading geeft een beeld van wat er op dit moment speelt in jouw leven en waarom dit gebeurt.
Alles wat we meemaken in ons leven komt voort uit onze persoonlijke lessen die we te leren hebben. Dit alles is opgeslagen in ons energiesysteem maar wij kunnen zelf bepalen hoe we hier mee omgaan, wat voor keuzes we maken.

Elke reading is uniek en individueel gericht. Het geeft je een actueel inzicht over jezelf en je leven tot nu toe. Het kan je helpen je richting te bepalen. Het zet je zelf genezend vermogen in werking en heeft vaak een helend effect. Soms krijg je een bevestiging van dingen die je eigenlijk diep van binnen al wist maar toch nog twijfels opriepen. Het wijst  je de richting van de liefde naar je eigen hart. Dan kun jij in jouw ware kracht gaan staan, je ontplooien en al je talenten ontwikkelen. Je vindt de weg naar je mooie pure zelf.

Het leven is ontwikkeling. Het leven blijft niet stilstaan. De energie stroomt altijd verder. Zo heeft je verleden een reden. Het verleden heeft het heden gecreëerd. Wat heb je ervan geleerd. Waarom heb je dat ervaren. Vertrouw erop dat alles een reden heeft. Vaak is er een rode draad in je leven en herhalen dingen zich keer op keer. De dingen herhalen zich tot dat je het snapt en het kunt transformeren zodat het verleden dienstbaar kan zijn in het heden.
Oude denkpatronen, oude overtuigingen, angsten, gehechtheden, onverwerkte zaken belemmeren je te zijn wie je werkelijk bent. Een reading kan je hierbij helpen.

Jij bent uniek. Krachten en kwaliteiten hebben we bij onze geboorte meegekregen. Het is aan jou om ze te ontdekken. Alles wat je nodig hebt om te weten is in jezelf aanwezig. Hoe meer je je kracht, talenten, kwaliteiten, schoonheid  waardeert, hoe meer ze opbloeien. Als er geen twee mensen gelijk zijn, hoeven we ons niet langer met elkaar te vergelijken. Jij bent een deel van het groter geheel. Neem je plaats in. Wees trouw aan jezelf.
We leven in een spannende tijd die voor veel mensen, en dat is heel begrijpelijk, niet gemakkelijk is en veel vragen oproept. Overal gaat de bezem door heen. Oude structuren vallen om. We maken de verschuiving vanuit ons hoofd (denken en ego-gericht), naar ons hart (voelen). Van materie naar liefde. Dit is een proces dat wat tijd en inzicht vergt.

Een reading kan plaats vinden bij ons in de praktijk maar wanneer dit vanwege afstand of om welke andere reden dan ook lastig is kan het ook telefonisch. Dit doen we dan ook gewoon op afspraak en ontvang je de dag voor de reading een factuur/ betalingsverzoek.
Wanneer je foto’s wilt gebruiken tijdens een telefonisch reading i.v.m.  jouw vragen kun je mij deze kort voor aanvang van de reading per e-mail doorsturen.