Gerry Wijnands

Gerry Wijnands

Gerry Wijnands

Sinds 1984 ben ik getrouwd met Thijs. Sinds 1994/1995 trotse moeder van 2 prachtige dochters Djamilla en Romy. Heel veel bijzondere levenslessen heb ik al door en van mijn meisjes mogen leren.

Spiritualiteit heeft al zo lang ik mij kan herinneren een rol gespeeld in mijn leven. Heel  jong al zag en ik voelde ik van alles waarvan ik dacht dat iedereen deze dingen kon ervaren. Tot iemand mij vroeg na een opmerking van mij: “hoe weet jij dat?” Ik vertelde dat er ’s nachts regelmatig een witte engel bij mij aanwezig was waarvan ik boodschappen mocht ontvangen. Vanaf dat moment werd ik door deze mensen “angel”  genoemd en werd mij duidelijk dat dit niet voor iedereen gewoon is.

Tijdens diverse heftige periodes in mijn leven kwam mijn spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling. De levenslessen die ik daarvoor heb moeten doorlopen waren lang niet altijd eenvoudig maar uiteindelijk iedere keer weer een verrijking van mijn bestaan.

Een van die momenten was in 2007/2008, ik was toen ernstig ziek en verbleef ruim 5 maanden in het ziekenhuis. Tegen alle verwachtingen (van bijna iedereen) in bleef ik leven en kwam sterker uit de “strijd”. Deze periode was heel heftig en het was de spiritualiteit die mij het geloof gaf dat ik dit zou overwinnen. Door deze periode is mijn leven ingrijpend veranderd.

Op een gegeven moment werd mij duidelijk gemaakt dat het moment aangebroken was om mij dienstbaar te maken met mijn spiritualiteit.

Sindsdien heb ik al veel mensen mogen bijstaan op hun levenspad.

Ik ben dankbaar voor mijn gave en zal met liefde en zuiverheid mijn mooie taak vervullen.

Het is mijn wens om spiritualiteit en rationaliteit dichter bij elkaar te brengen.
Ik leef hier op deze aarde en hier heb ik mijn taken.
Een van die taken is om mijn leven te leiden als mens met mijn dagelijkse beslommeringen.
Een andere taak is om spiritueel te groeien en terug te komen bij de Bron.
Dat kan alleen maar door een goede balans te vinden tussen deze beide “werelden”.

Ik zie soms mensen die door hun spirituele ontwikkeling gaan zweven en vervolgens de weg kwijt raken.
Dat is niet wat ik wil, ik wil met beide voeten op de grond blijven en dat wil ik jullie ook leren.
Zorg dat je goed geaard blijft dan kun je ook de balans bewaren…