Masterclass Hypnofasting
dewitteengel-Opleiding-hypnofasting-1

1-daagse masterclass €349,-

HypnoFasting, een methode uit het beste van twee werelden! Een masterclass die hypnotherapeuten handvaten biedt om mensen met overgewicht in enkele behandelingen te helpen bij het realiseren van een nieuwe en gezonde eetgewoonte.

Masterclass Hypno-Fasting Therapeut

Na het volgen van de masterclass Hypno-Fasting Therapeut, beschik je over de know-how om cliënten die kiezen- en in aanmerking komen voor hypno-fasting professioneel te begeleiden.

In een praktijk voor hypnotherapie zal een aanzienlijk deel van de cliënten bij je komen voor gewichtsreductie. Mensen die enkele kilootjes af willen vallen om weer in hun kleding te passen, mensen de lijden aan obesitas en derhalve wat meer gewicht kwijt moeten, maar ook mensen die willen kiezen voor een gezonder eet- en leefpatroon. Wanneer je meerdere methodes tot je beschikking hebt, niet iedere methode is geschikt voor iedereen, kun je jouw cliënten datgene bieden dat ze nodig hebben en wat in hun persoonlijke situatie het beste past. Wanneer cliënten vertrouwen hebben in de aangeboden methode zal dit de beste resultaten opleveren en dus gemakkelijker het doelgewicht bereikt worden.

Hypno-Fasting, twee wetenschappelijk bewezen, krachtige, succesvolle technieken gecombineerd: Intermitted Fasting en Hypnose! Samen vormen ze een zeer doeltreffende en veilige methode om gewicht te verliezen en blijvend en verantwoord het doelgewicht te bereiken. De kracht van hypnose gecombineerd met een gezondere levensstijl die je meer voordelen geeft dan alleen afvallen. Hypno-Fasting is gemakkelijk te begrijpen en daardoor ook gemakkelijker vol te houden. De hypnosesessies zullen voor een belangrijk deel bijdragen aan de motivatie en doorzettingsvermogen van je cliënt zodat ze zelfs plezier gaan krijgen in het afvallen.

dewitteengel-Opleiding-hypnofasting-2

Wat is Intermitted Fasting?

Intermitted Fasting is al jarenlang ontzettend populair (al sinds de jaren 70) maar is de laatste jaren meer onderzocht en uitgewerkt met de kennis van nu. Was deze methode eerder een hype, inmiddels is het een beproefde en populaire methode die veel mensen met succes toepassen. Bij deze methode van afvallen, wissel je periodes van eten af met periodes van vasten. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden die je samen met jouw cliënt kunt bespreken. Het meest populair is het 18/6 schema waarbij je dagelijks 16 uur vast en 8 uur lang normaal kunt eten.

Wat ga je leren?

  • voor wie Intermitted Fasting geschikt is en voor wie niet
  • de diverse mogelijkheden van Intermitted Fasting
  • hoe snel je cliënt resultaat mag verwachten
  • hoe lang je aaneengesloten Intermitted Fasting mag doen
  • hoe je hypnosesessies gaat inzetten en hiermee de mind-set van de cliënt gaat beïnvloeden teneinde ook daadwerkelijk het gestelde doel te behalen hoe je jouw cliënt stimuleert om negatieve houdingen en denkpatronen los te laten en om te zetten naar positief denken
  • en nog veel meer…

Voor wie en voorwaarden

Deze masterclass is geschikt voor hen die reeds beschikken over een eigen praktijk of werkzaam zijn als hypnotiseur of hypnotherapeut. Daarnaast is deze masterclass ook aan te raden voor gewichtsconsulenten die beschikken over enige basiskennis m.b.t. hypnosetechnieken en Hypnose-Fasting zien als een aanvullende en werkzame behandelmethode om doelen te bereiken.

Om deel te kunnen nemen aan deze masterclass is enige basiskennis noodzakelijk. Het is noodzakelijk om minimaal de basisopleiding voor hypnotherapie gevolgd te hebben.

Het vergt best wat doorzettingsvermogen om je levensstijl blijvend te veranderen, zelfs ondanks het feit dat je periodes dat je niet vast voldoende kunt eten. Hier kan hypnose helpen om de gezonde levensstijl vol te houden en het doel te bereiken. Krachtige suggesties aan het onderbewustzijn verhoogt de motivatie waardoor ze zich blijvend beter gaan voelen over hun relatie met voedsel.

Geplande data, deze masterclass wordt online gegeven via Zoom:

  • woensdag 10 april 2024 van 19.00 uur – 22.00 uur: deel 1
  • woensdag 24 april 2024 van 19.00 uur – 22.00 uur: deel 2