Opleidingen, Masterclasses, Stap-budget

dewitteengel-Opleidingen-2
dewitteengel-opleidingen-laptop
dewitteengel-Opleidingen-1

STAP-budget

Vanaf 1 maart 2022 kan elke Nederlander van 18 jaar en ouder beroep doen op het STAP-budget. Deze vorm van overheidssubsidie houdt in dat iedereen die een binding heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt aanspraak kan maken op maximaal € 1000,00 per jaar voor het volgen van een cursus of opleiding. Men hoeft dit bedrag dus niet terug te betalen.

Meer informatie

Energetische Workshop Persoonlijke Balans

Tweedaagse Energetische Workshop met een afwisselend en boeiend programma.
Met kennis, veel oefeningen en inzichten die jou persoonlijk versterken en die je direct kunt toepassen.

Meer informatie

Masterclass Energetische Hypnose

Tweedaagse Masterclass Energetische Hypnose. Gericht op verdieping van de kennis van wat je geleerd hebt tijdens de workshop persoonlijke energetische balans om dit toe te passen in je leven en ook voor therapeuten voor het energetisch behandelen van cliënten.

Meer informatie

Opleiding Vakbekwaam Kinderhypnotherapeut

Na het volgen van onze 1-daagse opleiding Vakbekwaam Kinderhypnotherapeut bij Kinderen kun je nu ook de allerkleinsten helpen in de leeftijd van 4/ 6  jaar t/m ca. 12 jaar (basisschool leeftijd). Totaal anders maar zeker niet minder leuk natuurlijk!

Meer informatie

Opleiding Hypnose-Regressietherapeut

Leer alle ins- en outs met betrekking tot leeftijdsregressie en reïncarnatie in onze opleiding Hypnose-Regressietherapeut. Met regressie los je problemen op die opgedaan zijn uit ingrijpende gebeurtenissen in het verleden.

Meer informatie

Masterclass Hypnofasting

HypnoFasting, een methode uit het beste van twee werelden! Een masterclass die hypnotherapeuten handvatten biedt om mensen met overgewicht in enkele behandelingen te helpen bij het realiseren van een nieuwe en gezonde eetgewoonte.

Meer informatie

Beroepsopleiding Directe Hypnotherapie

Erkende HBO-conforme Beroepsopleiding Directe Hypnotherapie.
Directe Hypnotherapie twee- driejarige geaccrediteerde vakopleiding.

Meer informatie