Openingstijden

Behalve telefonisch contact kunt u natuurlijk ook vrijblijvend langs komen voor meer informatie of het maken van een afspraak.
Ook voor de verkoop van spirituele artikelen en Lampe Berger kunt u tijdens onze openingstijden terecht. Desgewenst kunt u een deel van deze artikelen ook via onze webshop bestellen, zie verder op deze site.
Verder kunt u ook terecht op afspraak let wel het maken van een afspraak buiten openingstijden is altijd noodzakelijk omdat tijdens de lessen, consulten en behandelingen wij niet in de gelegenheid zijn om u te woord te staan.
Op momenten dat wij in de gelegenheid zijn om u te ontvangen bent u van harte welkom dus bel gerust voor een afspraak buiten openingstijden.
Houdt de openingstijden op deze site goed in de gaten ze kunnen namelijk wisselen op momenten dat wij workshops verzorgen of wellicht aangepast worden als wij merken dat de behoefte van u anders ligt dan wij bij het vaststellen van deze tijden gedacht hadden.
Wij proberen zo veel mogelijk rekening met u te houden en op momenten dat daar ruimte voor is bent u van harte welkom! Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid.

Voorlopige openingstijden:
Vanwege de drukte zowel in onze praktijk maar ook voor alle diensten die ik inmiddels buiten onze praktijk mag verlenen zullen we voorlopig even geen vaste openingstijden meer hanteren. Iedereen is van harte welkom ook tussendoor maar graag even eerst een telefoontje of mailtje van te voren om dit af te spreken.