Yager therapie
dewitteengel-yager-therapie
Symptomen, die vaak ook als ziekte benoemd worden, kennen altijd een oorzaak. Sommige therapievormen, maar ook het gebruik van medicijnen, richten zich op de aanpak van deze symptomen maar lossen de oorzaak niet op. De Yager therapie is bij uitstek geschikt voor problemen en klachten waarbij de oorzaak in het verleden ligt en ontstaan is door bijvoorbeeld een emotioneel ingrijpende gebeurtenis. Yager therapie is geschikt voor tal van problemen van zowel psychische- als fysieke aard.

Yager therapie is als een virusscanner op onze computer. Het zoekt naar oorzaken en bronnen om vervolgens de vastgelegde informatie te wijzigen/ te resetten naar de huidige inzichten en kennis. Het pakt daarbij het probleem bij de wortel aan. Het verschil met een regressiesessie is dat je er over het algemeen niet te weten komt waardoor de klacht is ontstaan, maar waarbij ook issues opgelost kunnen worden. Voor sommige cliënten is dit prettig omdat je dan niet hoeft te herbeleven maar anderen vinden regressie juist fijner omdat ze dan ook daadwerkelijk weten waar de klachten vandaan komen.
Omdat ik beide technieken toepas in mijn praktijk heb je dus altijd de keuze en die kan voor iedereen persoonlijk anders zijn. De kosten en de duur van de sessies zijn bij beide methoden gelijk.

Een Yagersessie en regressie nemen meer tijd in beslag dan een reguliere hypnosesessie en er is ook een gespecialiseerde opleiding voor nodig, daardoor geldt hiervoor ook een ander tarief. Kijk op onze site bij tarieven en vergoedingen voor verdere informatie.