Energetische hypnose / healing
dewitteengel-Opleiding-energetische-hypnose-1
Soms is een sessie met directe hypnose om bepaalde redenen lastig uit te voeren. Dit kan b.v. zijn bij kinderen die heel erg jong zijn, te jong om de woorden die gebruikt worden tijdens de sessie te begrijpen. Maar het kan b.v. ook zijn dat iemand hardhorend of zelfs doof is en toch graag een sessie wil ondergaan en het gewoon niet kan horen/verstaan. Ook pas ik deze methode regelmatig toe bij cliënten (b.v. met het syndroom van Down) die een beperkte woordenschat hebben en toch geholpen willen worden. En wat te denken van dementerende mensen die om een of andere reden hulp nodig hebben en niet kunnen begrijpen wat ik zeg.

Ik werk tijdens deze sessies met energie. Er wordt contact gemaakt met het onderbewustzijn van de cliënt en zo kan deze behandeld worden. Waar woorden soms bepaalde weerstand op kunnen roepen kan energie altijd stromen en wordt deze niet tegengehouden. Uiteraard werk ik altijd vanuit respect en zal ook hier het onderbewustzijn suggesties afstoten wanneer deze niet wenselijk zijn of niet passen bij de persoonlijkheid van de cliënt.

Ik probeer bij deze cliënten, afhankelijk van de cliënt, zowel het voorgesprek als de sessie niet langer te maken dan nodig is omdat we dan te maken zouden kunnen krijgen met onrust of met het verlies van concentratie. Vaak heb ik degene die vanuit de cliënt handelt dan al wel telefonisch gesproken zodat ik voldoende geïnformeerd ben. Nou is het bij energetisch werken ook zo dat de energie stroomt naar waar hij nodig is dus dat maakt het over het algemeen onnodig om heel lange voorgesprekken te hebben. Waar ik tijdens een voorgesprek wel graag aandacht aan wil besteden is de uitleg van wat er gaat gebeuren en het vertrouwen van de cliënt winnen en uiteraard aan het beantwoorden van alle vragen die er eventueel nog zijn.

Deze techniek gebruik ik ook tijdens een healing sessie.

Healing

Healing is een energetische behandeling die jou helpt om weer in balans te komen en innerlijke rust te ervaren.
Tijdens een healing werk ik met een bundeling van o.a. mesmerisme en energetische hypnose en laat ik me leiden door wat er op dat moment voor jou het beste is.

Emoties, trauma’s, negatieve gewoonten en overtuigingen en oud karma, worden geheeld en losgelaten. Het werkt in op emotionele, mentale, spirituele en fysieke processen. Het reikt datgene aan wat jij nodig hebt om tot bloei te komen. Het geeft jou de gelegenheid om de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling te maken.

dewitteengel-Opleiding-energetische-balans-2
Jouw ziel bepaalt altijd wat er geheeld mag worden, wat je mag loslaten omdat het jou niet langer dient, wanneer en hoe dat gebeurt en in welk tempo. Het brengt eenheid en balans in lichaam en geest, waardoor jouw ziel steeds meer toegang krijgt tot het aardse lichaam. Lichaam, geest en ziel worden steeds meer één.

Als een gevolg hiervan kun je veranderingen in je geest en lichaam ervaren. Tijdens de healing wordt gewerkt met zuivere energie uit de eenheid, die puur is en afkomstig uit de heelheid en voorbij gaat aan alle dimensies.