Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kunt ons door middel van het contactformulier je gegevens sturen.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op.
Een afspraak maken kan bij ons ook telefonisch (maar ik ben vaak door mijn drukke agenda niet goed bereikbaar) of per e-mail. 
Tevens vind je op onze site een afsprakenplanner, daar kun je gewoon zelf online je afspraak inplannen, soms zijn er echter meer mogelijkheden dan dat daar zichtbaar zijn dus wanneer je niets vindt dat bij je past of je liever niet online boekt geen probleem dan neem je gewoon contact met mij op en regelen we het samen. Wanneer je wel online boekt maak dan een keuze tussen reading of hypnose (let op hier dien je ook te kiezen tussen een reguliere hypnose, regressie, Yager sessie, virtuele maagband dit omdat er verschillende tarieven en tijdsduur per sessie gelden)

Krijg ik een afspraakbevestiging?

Nadat we een afspraak hebben gemaakt ontvang je ter bevestiging een e-mail met de afspraakbevestiging en alle verdere gegevens die van belang zijn. Voor alle zekerheid adviseren wij je om de gegevens (datum en tijdstip van afspraak etc.) te controleren op juistheid. Mocht je geen bevestiging ontvangen hebben, kijk dan ook even in je spambox. Nog steeds geen reserveringsbevestiging ontvangen, neem dan contact op d.m.v. het contactformulier! Wellicht is er iets misgegaan.
Bij de afspraakbevestiging vind je ook een behandelingsovereenkomst, deze bestaat uit 2 pagina’s, indien mogelijk deze s.v.p. uitprinten (het liefst dubbelzijdig) en meebrengen op de dag van je afspraak. I.v.m. de AVG-wetgeving mogen deze formulieren niet online doorgestuurd worden.

dewitteengel-over-hypnose-2

Waarom moet ik een behandelingsovereenkomst tekenen?

Als cliënt heb je rechten en plichten. Daarnaast dient de wijze van behandeling onomstotelijk en helder te zijn vastgelegd. De WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg) schrijft voor dat met elke cliënt een behandelingsovereenkomst gesloten dient te worden.  Ik ben conform deze wet en de daarmee verbonden eisen verplicht om hieraan te voldoen. In dit kader kan pas begonnen worden met een behandeling indien de behandelingsovereenkomst door zowel cliënt als behandelaar ondertekend is.

Let op! Indien een cliënt nog niet de leeftijd van 16 jaar heeft bereikt, dan dient de behandelingsovereenkomst door beide ouders of wettelijke vertegenwoordigers ondertekend te zijn. Bij het ontbreken van één van de handtekeningen mag ik de behandeling niet starten! Daarnaast is bij een leeftijd tussen 12 en 16 jaar ook toestemming van het kind zelf vereist.

De behandelingsovereenkomst is HIER te downloaden.

Wat is het beleid t.a.v. annuleren van afspraken?

Annuleringen tot 48 uur voor aanvang zijn kosteloos. Indien een annulering binnen 48 uur voor aanvang plaatsvindt i.v.m. redenen door overmacht is het eenmalig mogelijk om de afspraak te verplaatsen naar een ander tijdstip. Bij het niet op komen dagen, no show, wordt het volledige sessietarief in rekening gebracht.

Online boeken